Myymälä

Avasimme kalanjalostuslaitoksemme yhteyteen tehtaanmyymälän keväällä 2018. Myymälän vetäjänä oli elokuun alusta 2019 alkaen paraislainen kalastaja Ari Oksanen, mutta kesäkuun lopussa 2020 myymälä palautui taas Lohikunnan omaksi toiminnaksi. Samalla myymälän nimeksi tuli Herttuan Herkku.

Tehtaanmyymälä on avoinna 1.8.2022 alkaen torstaisin ja perjantaisin klo 10.00 – 17. 00.

Myymälässä on tarjolla kotimaista kirjolohta kasvattajiltamme. Tuoretta kirjolohta on tarjolla kokonaisena ja fileinä. Maustamattomien fileiden lisäksi on tarjolla ruodotonta kirjolohifilettä ruiskusuolattuna. Se on suoraan valmis niin pannulle, uuniin, grilliin kuin savustimeenkin. Lisäksi kirjolohta on tarjolla pakastettuina annospaloina, medaljonkeina, kuutioina, suikaleina ja jauhettuna lihana. Myös kirjolohen mätiä on tarjolla pakastettuna sekä mätikaudella lokakuusta maaliskuuhun tuoreenakin.

Myymälässä on tarjolla monia savukalatuotteita ja kalajalosteiden valikoimaa on laajennettu. Myymälästä on myös saatavana mm. sillejä ja silakkamarinadeja, säilykkeitä sekä pakasteena valikoima katkarapuja, äyriäisiä ja mätejä. Lisäksi tarjolla on mausteita kalalle. Savutuotteet tuodaan myymälään lokakuusta 2020 alkaen Lohikunnan omasta jatkojalostuslaitoksesta Maskusta.

Myymälässä on lisäksi tarjolla kirjolohesta valmistettuja herkkuja myös lemmikeille.

Kalamyymälän osoite on Juhana Herttuan Puistokatu 18, 20100 Turku. Ilmaista parkkitilaa löytyy niin myymälän edessä kadulla kuin Lohikunnan pihallakin.

Lisätietoa myymälästä tai puh. 040 772 4744 sekä facebookista.

Kannattaa myös tutustua kalojen kylmäsäilytysohjeisiin. Tervetuloa myymälään ostoksille !