Etusivu

Laadukkaat kotimaiset kirjolohituotteet

Lohikunta Oy on kotimaisen kirjolohen kasvattajien omistama täysin suomalainen yhtiö. Toimintamme on alkanut jo vuonna 1975. Kasvattajamme toimivat koko Suomen alueella. Tuotantotilamme sijaitsevat Turun sataman alueella. Laitoksemme yhteydessä on myös kalamyymälä Herttuan Herkku. Lokakuussa 2020 avasimme oman jatkojalostuslaitoksen Maskuun.

Toimitamme laadukkaat kotimaiset kirjolohituotteet ammattitaitoisesti ja nopeasti kaikille asiakkaillemme. Kotimainen kirjolohi on vastuullisesti ja ekologisesti kasvatettua, turvallista ja terveellistä lähiruokaa. WWF on hyväksynyt kotimaisen kasvatetun kirjolohen suositeltavien kalojen listalle. Suomalaisista poikasista sekä suomalaisella rehulla ja työllä kasvatettu kirjolohi on viisaan kuluttajan valinta. Kotimaista kirjolohta syömällä luodaan lisää työtä suomalaisille.

Lohikunta Oy:lle on myönnetty elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän FSSC 22000 -laatusertifikaatti. FSSC 22000 on maailmanlaajuinen Global Food Safety Initiativen (GFSI) hyväksymä elintarviketurvallisuusstandardi, joka perustuu ISO 22000 -standardiin.