Lohikunta Oy, Juhana Herttuan puistokatu 18, 20100 Turku
kts. yhteystiedot

Herttuan Herkku

Lohikunnan myymälästä Herttuan Herkku

Turun sataman alueella sijaitsevan Lohikunta Oy:n kalamyymälä on palannut Lohikunnan omaksi toiminnaksi. Myymälää vajaan vuoden vetänyt paraislainen kalastaja Ari Oksanen keskittyy jatkossa enemmän kalastamiseen.

Kotimaiset kirjolohet ja fileet tulevat myymälään jatkossakin mahdollisimman tuoreina Lohikunnan omasta jalostuslaitoksesta. Lisäksi myymälässä on tarjolla myös tuoretta kotimaista luonnonkalaa saatavuuden mukaan.

Myymälässä on tarjolla monia savukalatuotteita ja kalajalosteiden valikoimaa on laajennettu.  Myymälästä on nyt saatavana mm. sillit ja monet silakkamarinadit, säilykkeet sekä pakasteina valikoima katkarapuja, äyriäisiä ja mätejä. Lisäksi tarjolla on mausteita ja yrttejä kalalle.

Myymälässä valmistetaan monenlaisia kalaherkkuja vaikkapa lounaaksi tai välipalaksi. Tarjolla on mm. savukalasalaatteja sekä täytettyjä patonkeja, leipiä ja rieskoja. Lisäksi tarjolla on pitsasia, piirakoita ja muffinsseja. Myymälässä on myös pieni kahvio, jossa tuotteita voi nauttia vaikka kahvin tai teen kanssa.

Myymälästä on saatavana myös lemmikeille kotimaisia kirjolohituotteita.

Elokuun alusta lukien myymälään saadaan savukalatuotteet, kalapihvit ja monet muut jalosteet Maskuun avattavasta Lohikunnan omasta jatkojalostuslaitoksesta.

Muutoksen yhteydessä myymälän nimeksi tuli Herttuan Herkku, joka kuvaa paremmin myymälän sijaintia Juhana Herttuan puistokadulla ja uuden Herttuankulman asuinalueen kupeella. Uudella nimellä haluttiin tuoda ilmi myös myymälän laajentunutta valikoimaa.

Faktat/ Herttuan Herkku

  • sijaitsee Turun sataman alueella osoitteessa Juhana Herttuan puistokatu 18
  • avoinna arkisin ma-pe klo 10-17
  • tarjolla kirjolohta ja muuta kotimaista kalaa sekä runsaasti kalajalosteita
  • kirjolohituotteita myös lemmikeille
  • myymälä löytyy facebookista nimellä Herttuan Herkku