Lohikunta Oy, Juhana Herttuan puistokatu 18, 20100 Turku
kts. yhteystiedot

Avajaiset

Myymälä avataan 26.3.

Lohikunta avaa Turussa sijaitsevan kalanjalostuslaitoksensa yhteyteen Lohimyymälän. Avajaisia vietetään 26.3. klo 10.

Myymälässä on tarjolla tuoretta kirjolohta kokonaisena sekä fileinä ja annospaloina. Lisäksi on tarjolla savustettua ja loimutettua kirjolohta sekä kirjolohipihvejä ja -pyöryköitä. Pakasteina on tarjolla mm. kirjolohen mätiä ja kirjolohisuikaleita.

Kirjolohituotteiden valikoima tulee kevään mittaan vielä laajenemaan.

Myymälässä tarjotaan asiakkaille myös pikkupurtavaa kirjolohesta, mm. täytettyjä patonkeja, voisarvia, sämpylöitä sekä lohileipiä. Niitä voi ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä vaikka kahvikupposen kera.

Avajaisviikolla 26.-29.3. myymme tarjoushintaan joka päivä erän kokonaista savustettua kirjolohta hintaan 7,95 €/kg, erän savustettua ruodotonta kirjolohifilettä hintaan 11,95 €/kg sekä erän pakastettua kirjolohen mätiä 500 g rasioissa hintaan 16,95 €/rs. Avajaistarjouksissa on rajoitus 2 kpl/talous per tuote.

Myymälä on avoinna arkisin ma-pe klo 10-17  (lauantaisin ja pyhäpäivinä suljettu). Myymälän osoite on Juhana Herttuan puistokatu 18, 20100 Turku. Ilmaista parkkitilaa löytyy niin myymälän edessä kadulla kuin Lohikunnan pihallakin. Tervetuloa ostoksille !