Myymälä

 
Olemme avanneet kalanjalostuslaitoksemme yhteyteen tehtaanmyymälän keväällä 2018.

Myymälässä on tarjolla kotimaista kirjolohta kasvattajiltamme. Tuoretta kirjolohta on tarjolla kokonaisena ja fileinä. Lisäksi on tarjolla savustettua ja loimutettua kirjolohta sekä graavia. Myös kirjolohinugetit, -pihvit ja -pyörykät sekä oma lohimausteemme kuuluvat myymälän valikoimiin.

Uutuutena tarjoamme ruodotonta kirjolohifilettä ruiskusuolattuna. Se on suoraan valmis niin pannulle, uuniin, grilliin kuin savustimeenkin.

Pakasteina on tarjolla mm. kirjolohisuikaleita ja -kuutioita sekä jauhettua kirjolohen lihaa. Lisäksi on tarjolla pakastettuja annospaloja fileestä sekä medaljonkeja ja kyljyksiä. Pakastettua kirjolohen mätiä on tarjolla sekä normaaliin tapaan suolattuna että myös kylmäsavustettuna.

Myymälässä tarjoamme asiakkaille myös pikkupurtavia kirjolohesta, kuten täytettyjä sämpylöitä, leipiä ja rieskoja sekä pitsasia, piirakoita ja muffinsseja. Niitä voi ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä vaikka kahvikupposen kera. Myös savukalasalaatteja ja -levitteitä on tarjolla.

Ajoittain myymälässä on saatavana myös kasvatettua kotimaista siikaa.

Myymälä on avoinna arkisin ma-pe klo 10-17  (lauantaisin ja pyhäpäivinä suljettu).

Myymälän osoite on Juhana Herttuan puistokatu 18, 20100 Turku. Ilmaista parkkitilaa löytyy niin myymälän edessä kadulla kuin Lohikunnan pihallakin (ajo Schenkerin ja Lohikunnan rakennusten väliseltä kujalta). Myymälässä voi ostokset maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Myymälän valikoimat ja hinnat löytyvät hinnastosivulta. Tuotteiden saatavuus vaihtelee kulloisenkin kasvatus- ja tuotantotilanteen mukaisesti. Ilmoitamme myymälän tuotevalikoiman viikottaisista muutoksista sekä muista uutisista ja tarjouksista facebook-sivullamme, jonne kannattaakin tulla meitä seuraamaan.

Myymälästä on myös mahdollista tilata etukäteen esim. perhejuhliin kalatuotteita sekä voileipäkakkuja kylmäsavukirjolohesta. Lisätietoa myymälästä tai puh. 040 7724744.

Kannattaa myös tutustua kalojen kylmäsäilytysohjeisiin.

Tervetuloa tehtaanmyymäläämme ostoksille !

ulkokuva1