Lohikunta Oy, Juhana Herttuan puistokatu 18, 20100 Turku
kts. yhteystiedot

Myymälä

Avasimme kalanjalostuslaitoksemme yhteyteen tehtaanmyymälän keväällä 2018. Myymälän vetäjänä oli elokuun alusta 2019 alkaen paraislainen kalastaja Ari Oksanen, mutta kesäkuun lopussa 2020 myymälä palautui taas Lohikunnan omaksi toiminnaksi. Samalla myymälän nimeksi tuli Herttan Herkku. Huom! 15.11.2020 alkaen myymälä on toistaiseksi avoinna vain torstaisin ja perjantaisin klo 10-17.

Myymälässä on tarjolla kotimaista kirjolohta kasvattajiltamme. Tuoretta kirjolohta on tarjolla kokonaisena ja fileinä. Maustamattomien fileiden lisäksi on tarjolla ruodotonta kirjolohifilettä ruiskusuolattuna. Se on suoraan valmis niin pannulle, uuniin, grilliin kuin savustimeenkin. Lisäksi kirjolohta on tarjolla pakastettuina annospaloina, medaljonkeina, kuutioina, suikaleina ja jauhettuna lihana. Myös kirjolohen mätiä on tarjolla pakastettuna sekä mätikaudella lokakuusta maaliskuuhun tuoreenakin.

Myymälässä on tarjolla myös luonnonkalaa saatavuuden mukaan.

Myymälässä on tarjolla monia savukalatuotteita ja kalajalosteiden valikoimaa on laajennettu.  Myymälästä on nyt saatavana mm. sillit ja monet silakkamarinadit, säilykkeet sekä pakasteena valikoima katkarapuja, äyriäisiä ja mätejä. Lisäksi tarjolla on mausteita ja yrttejä kalalle.

Myymälässä valmistetaan monenlaisia kalaherkkuja vaikkapa lounaaksi tai välipalaksi. Tarjolla on mm. savukalasalaatteja sekä täytettyjä patonkeja ja leipiä. Lisäksi tarjolla on pitsasia, piirakoita ja muffinsseja. Myymälässä on myös pieni kahvio, jossa tuotteita voi nauttia vaikka kahvin tai teen kanssa.

Savukalat ja kalapihvit tuodaan myymälään lokakuusta 2020 alkaen Lohikunnan omasta jatkojalostuslaitoksesta Maskusta.

Myymälässä on lisäksi tarjolla kirjolohesta valmistettuja herkkuja myös lemmikeille.

Myymälän ohjeelliset valikoimat ja hinnoittelu löytyvät hinnastosta.

Kalamyymälän osoite on Juhana Herttuan puistokatu 18, 20100 Turku. Ilmaista parkkitilaa löytyy niin myymälän edessä kadulla kuin Lohikunnan pihallakin (ajo Schenkerin ja Lohikunnan rakennusten väliseltä kujalta).

Lisätietoa myymälästä tai puh. 040 7724744 sekä facebookista.

Kannattaa myös tutustua kalojen kylmäsäilytysohjeisiin.

Tervetuloa myymälään ostoksille !

 

ulkokuva1